Psycholoog Haarlem

Praktijk NAAM in Haarlem

bg

De werkwijze van Psycholoog Haarlem

Mijn aanpak

Ik werk praktisch en intuitief, kom snel tot de kern, ben warm, betrokken, direkt en werk met humor. Clienten voelen zich snel veilig en in goede handen, de basis voor een goed resultaat. Ik houd van de combinatie van mijn traditionele psychologische achtergrond en mijn expertise op het vlak van intuitie en energiewerk.

Intake en kennismaking

In het eerste gesprek kijken we met elkaar waar je behoefte aan hebt en hoe we daarmee in de coaching aan de slag kunnen. Het is tevens het moment voor jou om te kijken en voelen of er een klik is. En voor mij om te zien of ik de juiste persoon ben voor jou. Als ik denk dat je elders beter geholpen bent, dan zal ik dat aangeven.

Op basis van het eerste gesprek maken we een plan met elkaar. Dat kan heel gestructureerd zijn of meer open, afhankelijk van waar je behoefte aan hebt en wat past in jouw specifieke situatie.

Sessies

Sessies kunnen bestaan uit gesprek en lichaamsgerichte, helende en intuitie oefeningen. Daarnaast is er vaak een focus voor tussen de sessies in om je eigen proces richting te blijven geven. De meeste clienten vinden het werken met inspirerende creatieve tools zoals een waardenlijst en het maken van een visionboard verhelderend en leuk om te doen.

De meeste mensen komen gemiddeld 10-15 keer. Sommigen zie ik een paar sessies, anderen een paar jaar.

Volledig op jou afgestemd

Ik werk eclectisch. Dat houdt in dat ik gebruik maak van alles wat ik geleerd heb door de jaren heen, afgestemd op jou. Hoe we aan de slag gaan is altijd in afstemming met elkaar, gebaseerd op wat jij nodig hebt en wat jou helpt. Er is ook regelmatig terugkoppeling over de ontwikkeling die je doormaakt.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog NAAM in Haarlem

NAAM

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?