Psycholoog Haarlem

Praktijk NAAM in Haarlem

bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Charlotte (43):

"Een goede vriendin raadde mij NAAM aan. Ze zei, ‘probeer het eens, je zal je veilig voelen bij haar’, en dat klopte volkomen. Na slechts enkele sessies merkte ik al resultaat, maar vanaf het allereerste moment dat ik bij haar binnenliep heb ik me begrepen en op mijn gemak gevoeld. Ik kon alles voelen en bespreken, er waren geen taboes. Ze is bovendien een uitstekende luisteraar en laat je door je op het juiste moment de juiste vragen te stellen jouw eigen antwoorden vinden."

Anouk (29):

"Dankzij NAAM kan ik mezelf de vraag stellen: 'wat heb ik nu nodig?' En echt naar het antwoord luisteren.

Hooggevoelig zijn beïnvloedt alle aspecten van mijn leven. Ik voel alles zo diep en dat zorgt ervoor dat ik overprikkeld kan raken en het leven overweldigend wordt. Toen ik bij NAAM kwam voor coaching was ik net met een nieuwe baan gestart. Het ging niet lekker en ik voelde me onzeker. NAAM heeft me geleerd mezelf en m’n innerlijke leiding te vertrouwen. NAAM is een warm, liefdevol mens. Ze moedigt je aan naar je eigen wijsheid te luisteren en handelen."

Monique (50):

"Met NAAM werken was niet zoals de traditioneel therapeuthische benaderingen die ik kende. Ze praat je niet door je problemen heen. Ze staat naast je, pakt je hand en laat je los op precies het juiste moment, wanneer je het zelf kunt.

Eerdere behandelingen richtten zich op wat er verkeerd was gegaan en wat ik kon doen om dat te verwerken of te veranderen. Maar NAAM nodigde me uit te zeggen wat ik wilde, waar ik van hield, waar ik naar verlangde. Het maakt me nog steeds emotioneel als ik eraan denk. Zo mooi, zo simpel. NAAM heeft me geleerd dat de dingen makkelijk kunnen gaan. Dat ik niet hoef te struggelen, het kan soepel gaan."

Inge (47):

"NAAM heeft me geholpen om te voelen i.p.v. te denken en om mijn emoties te accepteren i.p.v. er voortdurend mee in gevecht te gaan. Het mooie aan m’n hooggevoleigheid is dat ik snel situaties en sferen kan aanvoelen, Op mijn werk als fysiotherpaeut voel ik ‘t meteen als er iets is als ik in gesprek ben met een patient of collega. Het nadeel is dat ik het voel als er spanning is, dan voel ik het intens en diep en kan het soms teveel zijn. Ik word snel moe en heb de neiging om te piekeren.

Ik kwam bij NAAM omdat ik niet lekker in m’n vel zat in m’n relatie. M’n huisarts verwees me naar haar door. Ik had meteen een klik met haar, ook denk ik omdat ze zelf ook hsp is, Ik kreeg meteen de indruk dat ze professioneel en deskundig is en tegelijkertijd warm en betrokken met een goed gevoel voor humor. Met hulp van NAAM ben ik mezelf gaan ontdekken. Ik heb een ontwikkeling doorgemaakt van angstig en mezelf sterk voordoen, naar zacht en sensitief, maar op een krachtige manier. Het belangrijkste was dat ze me heeft aangemoedigd lief voor mezelf te zijn. Het beste van werken met NAAM is te weten: Ja, ik ben echt ok!"

Marieke (34):

"NAAM heeft me geleerd dat het ok is om meer ruimte voor mezelf in te nemen, te staan voor mezelf en toe te laten wat ik echt wil in alle facetten van het leven.

Hooggevoelig zijn heeft een grote invloed op m’n energie niveau. Sommige dagen voel ik me fit en sterk en andere moe. Soms maak ik me zorgen dat ik een zeikerd ben, maar de mensen dichtbij kennen me en weten dat ik me niet aanstel. Het heeft gewoon te maken met hoe ik de dingen verwerk., En nu ik weet hoe om te gaan met overprikkeling, zorg ik veel beter voor mezelf. Sessies met NAAM gaven me altijd een hoop energie. Ze gaf me veel inzicht in mn hsp en ik voel me veel zelfverzekerder daardoor. Ik voelde me opgelucht, alsof ik eindelijk de toestemming kreeg om gewoon mezelf te zijn. Dankzij NAAM heb ik veel veranderingen doorgemaakt en heb ik beslissingen kunnen maken waar ik al lange tijd mee worstelde. NAAM werkt heel intuïtief. Ik had vaak het gevoel dat ze m’n gedachtes kon lezen, zo raak was ze altijd."

Psycholoog NAAM in Haarlem

NAAM

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?