Psycholoog Haarlem

Praktijk NAAM in Haarlem

bg

In contact staan met jezelf en je gevoelens

Om goed contact te hebben met jezelf, keuzes te maken die bij je passen en betekenisvolle liefdevolle relaties aan te gaan in je leven, is het belangrijk dat je fijn contact hebt met je gevoelens en durft te handelen naar je gevoelens.

De meeste mensen ervaren oude patronen als het gaat om omgaan met gevoelens. Bijvoorbeeld: afwijzen van je gevoelens, twijfelen aan wat je voelt, wegdrukken van gevoelens, het onbelangrijk maken wat je voelt, rationaliseren wat je voelt. Deze patronen creeren onzekerheid en het afsnijden van wie je echt bent. Op termijn leidt dit tot gevoelens van stress, niet happy zijn, niet lekker in je vel zitten, angst, onzekerheid en somberheid. Je zit in een baan of relatie waar je niet gelukkig in bent of waarin je worstelt met deze patronen. Je vraagt je af is dit het nou? Waarom ben ik niet gelukkig? Hoe ga ik verder?

Vaak vinden clienten het in het begin spannend om meer te gaan voelen, want wat zijn de consequenties als ik echt ga voelen wat ik wil? Door te ervaren wat het oplevert, verandert dit al snel in vertrouwen, energie en blijdschap. Contact met en vertrouwen in je gevoelens geeft heling van oude pijn, transformeert patronen, brengt je in contact met wat jou gelukkig maakt, wat je nodig hebt en verlangt. Je gaat dieper vertrouwen in jezelf. Dit geeft moed om keuzes te maken die echt bij je passen en je leven te leven zoals jij het betekenisvol vindt.

Je bent van harte welkom

In de sessies help ik jou hoe je contact kunt maken met je gevoelens op een liefdevolle manier. Het zal voelen als thuiskomen bij jezelf. Iedereen kan dit leren. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag!

Psycholoog NAAM in Haarlem

NAAM

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?