Psycholoog Haarlem

Praktijk Sabijn Arts in Haarlem

bg

Over psychologe Sabijn Arts

psycholoog Sabijn Arts

Ik ben Sabijn Arts (197): psycholoog, intuitiecoach en hooggevoeligheidsexpert. Moeder van een heerlijke dochter Mila van 10, samen met mijn soulmate partner Marie-Louise, hond Tobie en kat Belle en ik heb een fijn co-ouderschap met m’n ex-man.

Sinds 2000 help ik mensen om dieper te vertrouwen in zichzelf, van hoofd naar hart, voelen en lijf te zakken, inzicht te krijgen in oude patronen en conditionering, de tools om daar anders mee om te gaan en zicht te krijgen op wat werkelijke belangrijk is. Vanuit vertrouwen en helderheid ontstaat de moed tot verandering en het maken van keuzes die goed passen bij wie jij daadwerkelijk bent. Dit zijn diep doorwerkende transformatieprocessen.

Mijn specialisme al bijna 20 jaar is hooggevoeligheid. Ik ben zelf ook hooggevoelig en ken de schoonheid, kwaliteiten en struggles vanuit persoonlijke ervaring. Het is mijn missie op hooggevoelige mensen te helpen grip te krijgen op hun hsp en hun intuitie te vertrouwen, zodat ze in hun kracht en vanuit hun hsp kwaliteiten kunnen leven en werken.

In het dagelijks leven houd ik van schoonheid, kunst, spiritualiteit, avontuur in de natuur, lekker en gezond eten op leuke plekken, dansen, tekenen, yoga en hardlopen.

Je bent van harte welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben bovendien in staat om op korte termijn een intake in te plannen. Dus wees welkom!

- Sabijn

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?