Psycholoog Haarlem

Praktijk NAAM in Haarlem

bg

Coaching bij diverse loopbaanvragen

  • Luister jij naar die stem in jou? De innerlijke stem die jou al een tijdje zachtjes laat weten wat je graag zou willen doen?
  • Ben je voor veilig gegaan, maar wil je hart liever iets anders doen? Weet je alleen niet precies hoe en wat?
  • Vraag je je af of dat nog wel kan veranderen, omdat je expertise op een ander vlak ligt?

Teruggaan naar wat belangrijk voor jou is

Ik begeleid veel clienten in veranderingsprocessen in hun werk. In de coaching ga je terug naar jouw hart, jouw basis. Dat werkt anders dan een testbatterij waaruit een beroepsprofiel naar voren komt. In plaats van uitdenken en voors en tegens afwegen, ga je contact maken met je kernwaarden, kernbehoeftes en je intuitie, in combinatie met je persoonlijkheid, je kwaliteiten en je valkuilen en belemmeringen. Dit doen we via inspirerende tools, visionboards, intuitieoefeningen en gesprek. Vanuit die diepere laag wordt duidelijk wat je het liefste wilt doen.

Vervolgens kijken we met elkaar hoe je vanuit deze helderheid een vertaling kunt vinden naar je dagelijkse werkende leven, op een manier die bij jou en je mogelijkheden past. We staan stil bij datgene wat jou in de weg staat en wat je hierin nodig hebt om stappen te kunnen gaan zetten. Verbonden met je hart en intuitie, met je voeten op de grond en met gezond verstand.

Ik loop graag een eindje met je mee

Wil jij graag werk maken van je loopbaan en de touwetjes hiervan steviger in eigen handen nemen? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Psycholoog NAAM in Haarlem

NAAM

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?