Psycholoog Haarlem

Praktijk NAAM in Haarlem

bg

Ondersteuning bij scheiding

Een langdurige intieme relatie die wordt verbroken is een ingrijpend proces. De periode van twijfel en problemen vooraf, of juist het plotselinge van je scheiding. Alle intense emoties. Afwijzing, blijdschap, opluchting, peace, boosheid, verdriet, jaloezie, onmacht, eenzaamheid, thuiskomen bij jezelf etc. Alles wat geregeld moet worden. Het contact met je ex. Het verlies van het toekomstbeeld en als jullie kinderen hebben, het uit elkaar vallen van jullie gezin en zorgen om alle gevoelens en ervaringen waar de kinderen doorheen moeten.

Hoe ben je er voor en met jezelf in dit proces?

Coaching richt zich op verwerking, liefde voor jezelf, handvaten, orde scheppen, en ondersteuning zodat je weer met vertrouwen in jezelf, jouw mogelijkheden en jouw leven verder kunt. Dit zijn processen en vragen waar ik zowel in mijn werk als mijn eigen prive leven veel ervaring mee heb.

Ik ben er graag voor je

Heb je nog vragen of wil je graag een intakegesprek inplannen? Ik ondersteun je graag in deze moeilijke periode in je leven, dus neem dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Psycholoog NAAM in Haarlem

NAAM

  • Geregistreerd psycholoog
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?